Hollád

Somogy megye

Hírek, közlemények, állás

ÜgyintézésHírek, események

Ha ide kattint, a település működését érintő aktuális híreket, közleményeket találja meg. Itt vannak azok a programok is, amikre várjuk a lakosságot.

tovább »

 


 

TájképKépek Holládról

Ha ide kattint, településünkről találhat néhány jól sikerült fotót. Az "idegenek" számára egyfajta felfedezést kínálunk ezzel, az itt lakók számára pedig képekben is megmutatjuk, milyen szép helyen élhetnek.

tovább »

 


 

ÁllatorvosHétvégi állatorvosi ügyelet

Ide kattintva az aktuális hétvégi orvosi ügyelet beosztását találja, természetesen az elérhetőségekkel együtt. Frissítés: minden héten pénteken vagy szombaton.

tovább »

Honlapajánló

Balatonszentgyörgy »

Tikos »

Vörs »

Keszthely »

Marcali »

Marcali Portál »

Vasúti menetrend »

Hírkereső »

Közösségi

Cikkek

Tájékoztatás szabadtéri tűzgyújtás szabályairól

2015. március 5-én lépett hatályba az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014.(XII5.)BM rendelet, amely szabályozza a szabadtéri tűzgyújtás feltételeit is. Ennek megfelelően általában tilos szabadtéren égetni, kivéve ott, ahol azt jogszabállyal, önkormányzati rendelettel külön meghatározott esetekben és feltételekkel megengedik.
Hollád Község Önkormányzat Képviselő-testülete hatáskörébe tartozik a kerti hulladék égetésére vonatkozó szabályok rendelettel történő megállapítása.
A képviselő-testület megalkotta az 4/2015.(III.20.)önkormányzati rendeletét, mely 2015. év április hó 1. napján lépett hatályba. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a fenti rendelet az országosan elrendelt általános tűzgyújtási tilalom alól nem ad felmentést.

A rendelet a ezen a honlapon, valamint a Nemzeti Jogszabálytárban (www.njt.hu) megtekinthető.
Belterületen szabadtéri égetés
(komposztálásra alkalmatlan avar és kerti hulladék)
az év teljes terjedelmében – keddtől – szombatig 9,00-19,00 óra között a 4/2015.(III.20.)önkormányzati rendeletben foglaltak betartásával ENGEDÉLYEZETT.


További tájékoztatás: http://somogy.katasztrofavedelem.hu/hirek/4025-a-szabadteri-tuzgyujtas-szabalyai


Kérem a fenti tájékoztatóban foglaltak szíves tudomásul vételét.

Hollád, 2015. április 1.

Hollád Község Önkormányzat
Képviselő-testülete

 

Hollád község hivatalos települési honlapja. Minden jog fenntartva.