Hollád

Somogy megye

Hírek, közlemények, állás

ÜgyintézésHírek, események

Ha ide kattint, a település működését érintő aktuális híreket, közleményeket találja meg. Itt vannak azok a programok is, amikre várjuk a lakosságot.

tovább »

 


 

TájképKépek Holládról

Ha ide kattint, településünkről találhat néhány jól sikerült fotót. Az "idegenek" számára egyfajta felfedezést kínálunk ezzel, az itt lakók számára pedig képekben is megmutatjuk, milyen szép helyen élhetnek.

tovább »

 


 

ÁllatorvosHétvégi állatorvosi ügyelet

Ide kattintva az aktuális hétvégi orvosi ügyelet beosztását találja, természetesen az elérhetőségekkel együtt. Frissítés: minden héten pénteken vagy szombaton.

tovább »

Honlapajánló

Balatonszentgyörgy »

Tikos »

Vörs »

Keszthely »

Marcali »

Marcali Portál »

Vasúti menetrend »

Hírkereső »

Közösségi

Cikkek

Ügysegéd ügyfélfogadás

Tájékoztatom T. Ügyfeleinket, hogy a MARCALI JÁRÁSI HIVATAL ügysegédének ügyfélfogadási ideje HOLLÁD településen az alábbi:

DARVAS ÉVA ügysegéd KEDDI NAPOKON 8.00 órától 10.00 óráig

Helye: Hollád Község Önkormányzata
8731 Hollád, Fő u. 16.

Török Csilla címzetes főjegyző

 


 

Ingatlanok eladók

HIRDETMÉNY

Hollád Községi Önkormányzata képviselő-testülete 14/2018.(II.19.)kt. határozata alapján eladásra hirdeti meg a Hollád belterület 217 hrsz-ú, 1108 m2 nagyságú és Hollád belterület 219 hrsz-ú, 1326 m2 nagyságú, természetben Hollád Cservölgyi u. 29. szám alatt található ingatlanokat.

Az ingatlanok vételárát a képviselő-testület mindösszesen 2 500 000 Ft-ban határozta meg.

Vételi ajánlatokat Hollád Község Önkormányzat (8731 Hollád, Fő u. 16.) számára lehet írásban benyújtani 2019. év április hó 30. napjáig.

Telefonon felvilágosítást Mózes Marianna polgármester nyújt.

Telefonszám: +36 30/2378145

Fúrt és ásott kutakkal kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium tájékoztatása alapján a 72/1996. (V.22.) Korm. rendelet, amely tartalmazza a kutak létesítésével, fennmaradásával, üzembe helyezésével kapcsolatos szabályokat, további módosításokon fog átesni. A módosítások következtében változni fog az ásott és a fúrt kutakkal kapcsolatos üzemeltetési és fennmaradási engedély iránti kérelem eljárási szabályai.

A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint az Alkotmánybíróság döntésére figyelemmel a Kormány jelenleg már két intézkedést is tett:

- azért, hogy a 2018. december 31-i határidő letelte senkit ne érintsen hátrányosan, az Országgyűlés elé beterjesztett törvényjavaslat értelmében a kötelező bírságkiszabás alóli mentességi időszak 2020. december 31-ig meghosszabbodna;

- ezzel egy időben előkészítés alatt áll és 2019-ben várhatóan megvalósul egy olyan átfogó módosítás, amely illegális kutak engedélyeztetésére speciális eljárást tartalmaz.

A jogszabály változások hatályba lépéséig kérjük mindenki türelmét az engedélyezési eljárásokkal kapcsolatban. A változásokat követően tájékoztatást fogunk közzé tenni a további teendőkkel kapcsolatban.

Balatonszentgyörgy, 2018. november 28.

Török Csilla címzetes főjegyző

Hirdetmény

Tisztelt Lakosság!

A képviselő-testület 4/2018 (X.31.) számon megalkotta a szociális tűzifa igényléssel kapcsolatos rendeletét, az ehhez tartozó kérelmet le lehet tölteni innen, a kérelmeket 2018.év december hó 15.napjáig lehet benyújtani.

Mózes Marianna polgármester

Körzeti megbízott rendőr fogadóórája

Körzeti megbízott rendőr fogadóórája - Balatonszentgyörgy községben Józsa Ádám c. r. törzsőrmester

E L É R H E T Ő S É G:
06-20/285 7024

Fogadóóra:

Minden hónap utolsó hétfői napján 09.00-11.00 óra között a Balatonkeresztúr Rendőrörsön ( 8648 Balatonkeresztúr, Iskola utca 1. szám )

Elfoglaltság esetén a körzeti megbízottat helyettesítik.

Hollád község hivatalos települési honlapja. Minden jog fenntartva.