Hollád

Somogy megye

Hírek, közlemények, állás

ÜgyintézésHírek, események

Ha ide kattint, a település működését érintő aktuális híreket, közleményeket találja meg. Itt vannak azok a programok is, amikre várjuk a lakosságot.

tovább »

 


 

TájképKépek Holládról

Ha ide kattint, településünkről találhat néhány jól sikerült fotót. Az "idegenek" számára egyfajta felfedezést kínálunk ezzel, az itt lakók számára pedig képekben is megmutatjuk, milyen szép helyen élhetnek.

tovább »

 


 

ÁllatorvosHétvégi állatorvosi ügyelet

Ide kattintva az aktuális hétvégi orvosi ügyelet beosztását találja, természetesen az elérhetőségekkel együtt. Frissítés: minden héten pénteken vagy szombaton.

tovább »

Honlapajánló

Balatonszentgyörgy »

Tikos »

Vörs »

Keszthely »

Marcali »

Marcali Portál »

Vasúti menetrend »

Hírkereső »

Közösségi

Cikkek

Településképi rendelet véleményezése

Értesítem a tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Hollád Község Önkormányzata döntést hozott településképi rendeletének elkészítésére vonatkozóan.

A rendelet tervezete ide kattintva érhető el!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében az önkormányzat lefolytatja településképi rendeletének elkészítéséhez a partnerségi egyeztetését.

Hollád Község Önkormányzata Képviselő-testületének a településképi rendelet készítéssel összefüggő partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 10/2017. (X.20.) számú rendelete 3.§ szerinti Partnerek az eljárások véleményezési szakaszában javaslatot, észrevételt tehetnek,
valamint véleményt nyilváníthatnak.

A településrendezési eszközök tervezett módosításának előzetes tájékoztatási anyaga letölthető az önkormányzat honlapjáról www.hollad.hu, vagy megtekinthető helyben az önkormányzatnál kifüggesztve.

Észrevétellel, véleménnyel az alábbi ún. Partnerek élhetnek: Hollád Község lakossága, a holládi ingatlantulajdonosok, továbbá a véleményezési eljárásba esetenként meghívott civil- és gazdálkodó szervezetek; vallási közösségek, intézmények és magánszemélyek, továbbá az illetékes I. fokú építésügyi hatóság.

A véleménynyilvánításra az Önkormányzat lakossági fórumot is szervez: 2020. február 27-én 9.00 órától

Helyszín: Hollád Község Önkormányzatának tárgyalóterme

8731 Hollád, Fő u. 16.

A véleménynyilvánítás határideje: 2020. február 27-tól március 6-ig.

Javaslatot, észrevételt tenni a megadott véleményezési határidőben a polgármesterhez címzett, írásban benyújtott, szövegszerű, indoklással ellátott véleményben lehet, ill. / vagy a polgarmesterhollad (kukac) gmail (pont) com e-mail címre.

Tisztelettel várjuk a közreműködni kívánók véleményét és részvételét!

Kabai Gergely sk. polgármester


 

Hollád község hivatalos települési honlapja. Minden jog fenntartva.