Hollád

Somogy megye

Hírek, közlemények, állás

ÜgyintézésHírek, események

Ha ide kattint, a település működését érintő aktuális híreket, közleményeket találja meg. Itt vannak azok a programok is, amikre várjuk a lakosságot.

tovább »

 


 

TájképKépek Holládról

Ha ide kattint, településünkről találhat néhány jól sikerült fotót. Az "idegenek" számára egyfajta felfedezést kínálunk ezzel, az itt lakók számára pedig képekben is megmutatjuk, milyen szép helyen élhetnek.

tovább »

 


 

ÁllatorvosHétvégi állatorvosi ügyelet

Ide kattintva az aktuális hétvégi orvosi ügyelet beosztását találja, természetesen az elérhetőségekkel együtt. Frissítés: minden héten pénteken vagy szombaton.

tovább »

Honlapajánló

Balatonszentgyörgy »

Tikos »

Vörs »

Keszthely »

Marcali »

Marcali Portál »

Vasúti menetrend »

Hírkereső »

Közösségi

Cikkek

Településképi rendelet

Honlapunkról letölthető két dokumentum: hirdetmény a településképi rendelet lakossági fórumáról, valamint a településképi rendelet tervezete.


 

Családsegítő ügyfélfogadási rendje 2020.07.01-től

Megváltozott a Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központ ügyfélfogadási rendje. 2020. július 1-től a következők szerint fogadják az ügyfeleket:

A család- és gyerekjóléti szolgálat ügyfélfogadása Holládon:

Ideje: minden kedden 9.00-től 11.00 óráig.

Helye: Polgármesteri Hivatal, Hollád

Családsegítő: Pálvölgyi László

Tel.: 30/82-00-931

A családsegítők munkanapokon, munkaidőben (8.00-16.00 óra között), fogadóórán kívül telefonon elérhetők. Egyéb időpontban, krízishelyzetben a készenléti szolgálatot szíveskedjenek hívni (30/978-7043)!

A hirdetmény teljes egészében letölthető innen.

Pungor-Horváth Barbara intézményvezető

Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központ


 

Tájékoztatás engedélykötelezettségről, ellenőrzött bejelentésről

2020. május 18. napjától hatályba lépett a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: rendelet), melynek hatálya bizonyos kivételekkel kiterjed a jegyző hatáskörébe tartozó államigazgatási ügyekre is.

Felhívom az ügyfelek figyelmét, hogy az ellenőrzött bejelentés elektronikus úton tehető meg – azaz ügyfélkapu útján, elektronikus űrlap útján, általános célú elektronikus kérelem űrlap szolgáltatás útján, e-mail útján.

A bejelentés tartalmi követelményeiről, csatolni szükséges mellékleteiről, illetékről, egyéb tudnivalókról bővebb tájékoztatás ide kattintva tölthető le.


 

Lakossági fórum a településképi rendelettel kapcsolatosan

A település képi rendeleti anyagokat - a Lechner honlapján elindított véleményeztetésével párhuzamosan - a 2 körös lakossági fórumot a 143/2020. (IV.22.) Korm. rendelet 3.§. (2) bekezdése értelmében elektronikus úton kell lefolytatni.
A hirdetmény ide kattintva, a hozzá tartozó rendelet pedig ide kattintva tölthető le. (A dokumentumok az "Önkormányzat, Polgármesteri Hivatal" menüpontból is elérhetőek.)


 

Hollád község hivatalos települési honlapja. Minden jog fenntartva.